panineungan

Ah asa ku wararaas mun nyawang mangsa katukang, mangsa urang sasarengan sapapait samamanis, silih titip keun nya diri nyangsangkeun nya awak,kiwari hamo bisa balik deui,mangsa eta keun urang teundeun di handeuleum sieum,urang simpen di tungtung panineungan lenyepaneun urang dina ngambah kiwari nu keur lumangsung jeung jaga nu baris datang. Lamun seug di pikir di bulak balik mah memang waktu nu katukang teh sok asa narembongan,lain ngan ukur pedah kuring

Satu Tanggapan to “panineungan”

  1. takaramono Says:

    Assalamualaikum Wr.Wb.

    Seratanna sae,..mung bade masihan saran sakedik,..seratanna aralit teuing,..janten sesah maos na. Upami font na diageungan mah tangtos na langkung sipp!..hatur nuhun.

    Wassalam

    (saha cik? )

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: