Lamunan

Tuh diditu di tungtung gunung pang luhurnna

anjeun ngagero dareuda

marengan rebun nu juuh ku ci ibun

rek tumamprak tumarima


Aya harepan nu ngambang na lamunan

Aya kamelang nu ngalangkang dina impian

mun pareng poe datang

anjeun oge datang nembongan


tuh diditu di tengah langit jomantara

Anjeun imut ngagupayan

mapatkeun jampe pangharepan

nu ampir laas kahujanan


tu diditu di tungtung langit pang luhurna

anjeung anteng ngariceupan

rek miang hamo pamitan

ninggalkeun mangsa nu angger na lamunan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: