teu puguh judul

tadi wengi teh teu ngahaja muter-muter gelombang radio, da tos asa bararosen lalajo wae tipi nu acarana kitu-kitu keneh, komo mun ninggali si ruben jeung nona igun mah asa barieukeun pisan. katambah ku berita nu jarang pisan aya pikabungaheun nana. nu aya ngan riweuh we jeung riweuh.teu sawatara lila aya gelombang nu pikabungaheun. naon sababna??/sabab meni rame suka seuri lir nu bagja pisan, sing horeng teh Kencana FM anu nyiarkeun bobodoran “si cepot nyandung”da eta we meni awot pisan si ijem jeung sora na anu cempreng, bakat ku pikaseurieun da nepi ka nyeri kulit beuteung.ha ha ha nuhun ah ceu ijem……sing kenging caroge anu bageur tong siga kang cepot nya…..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: