poe ieu

bray beurang teu hariwang,reup peuting ge teu matak kingkin, nu aya ngan ukur lamunan marengan saban renghapan. rek kamana kuring mawa diri mun teu luyu jeung pamunut Gusti,rek kamana nya mawa badan mun teu sarua jeung harepan nu maha Kawasa. Gusti tulungan abdi tina sagala rereged hirup nu terus numpuk lir gunung batu,,beurat kacida nandangan nana, isuk sore beurang peuting ngan Anjeun nu jadi pamuntangan. pamugi Anjeun kersa cunduk tumorojog maparin rahmat ka diri nu lamokot ku dosa,,,

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: