wah wah wah Ahad,18 Mei 2008

beu asa teu karaos, yuswa teh beuki cueut ka hareup, beuki bongkok ngan syukur teu meongeun, enya dulur waktu teh asa bet nyerelek weh terus teu beunang di ponah,jiga cai walungan nu ngocor ti girang ka hilir, pamohalan urang tiasa malikeun ti hilir ka girang mun teudi bantuan ku teknologi atawa alat-alat canggih mah, kitu deui waktu lir ibarat kitu, heueuh asa can ngarasa meunang dina kahirupan teh can pisan aya hasil na ngan ukur kieu jeung kieu we,,,,,kumaha atu nya dulur?????

Satu Tanggapan to “wah wah wah Ahad,18 Mei 2008”

  1. Wah,..wilujeng tepang taun…teu kenging ngarasula kitu ah,..sumangeeeeetttttttttttttttttt!!!!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: