wilujeng enjing

wah beuki dieu dunya beuki aheng, lain mung ukur masalah tuangeun, malih politik oge keur meujeuh na hibar, komo kamari tos di ayakeun pamilihan gubernur, di susul ku pamilihan pamingpin lain na, nu pasti mah keur aheng weh, teuing bakal kumaha nasib urang salaku rahayat leutik, asa pondok pangharepan mun nyawang pikahareupeun teh, ari ras ku kiwari

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: