Pihatur

haturan wilujeng sumping ka wargi-wargi anu kersa cunduk rurupaheun nyumpingan Blog simkuring,teu aya deui nu di piharep mugia aya sa sieureun sa beuyeureun anu tiasa di candak hikmah na,sakalih ti eta bobor sa panon carang sapakan nega agung cukup lumur jembar pangapunten kana kakiranmgan nana pamugi ngajantenkeun cukang lantaran kanggo soson-soson di ajar pikeun pibekeleun kumalandang di alam dunya oge pibekeleun jaga di akherat, sumangga atuh wilujeng ngalenyepan, sareng ngrupikeun kabagjaan kangge simkuring, pami pun dulur kersa ngintunkeun sakeupeul seupaheun sa beungkeut pisuluheun mangrupi piwejangna, hatur nuhun

Satu Tanggapan to “Pihatur”

  1. Hai, ini adalah komentar,
    Untuk menghapus komentar, silakan login dan lihat komentar pada postingan, disitu Anda dapat mengedit atau menghapusnya.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: